fredag 2. oktober 2009

Høstferie er sokketid

og Knotten har fått flere sokker til kulda setter inn. Det første paret ble høylydt bestilt av brukeren, for det var det GRØNNESTE garnet han noengang hadde sett... og det kan han vel ha rett i. Dermed ble det tykke nattsokker på junior.
Det andre paret er en liten versjon av Firestarter som egentlig ikke ble særlig gjenkjennelige i det litt rotete garnet.
Siden jeg er en ordentlig fryspinn må jeg jo sørge for sokker til meg selv også, og grå sokker er alltid kjekt å ha. Enkle sokker med fletter, strikket fra tåen og opp med min, for øyeblikket, favoritthæl. Som vanlig klarte en av pusene å trenge seg frem og med på bildet.Til slutt har det endelig blitt et Stjernespekk-sjal på meg også. Med baggy lue til. Disse luene pønsker jeg litt på for tiden, og det kommer nok flere i forskjellige varianter etterhvert. Den flerfargete er strikket med en tråd Julia fra Svarta Fåret/Gjestal, og en tråd Topp Mohair fra Gjestal. Veldig, veldig myk og god. Den irrgrønne er i Topp t'Tå i likhet med sjalet.


2 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Du er aktiv på sokkeproduksjon:) Mange flotte!!! Luene var knallfine, og sjalet ditt også. Likte fargene du har valgt. Er morsomt å se alle de forskjellige fargekomboene rundt forbi:-) God helg videre.

Ruth@ sa...

Hei på deg!
herlig sokker hos deg... Sokker er alltid greie og ha på pinnene... Ha en fin uke...