torsdag 23. desember 2010

Kvelden før kvelden

Julefreden er i ferd med å senke seg. Juletreet i år er pitte-lite, men får allikevel briske seg med vår mest personlige og kostelige juletrepynt: Molly Muse-engel!Molly muse-engel kom på plass første gang for 7 år siden da Knotten var 2 1/2 år. Han var fryktelig opptatt av Molly Mus og skrekkelig skuffet da juletreet kom opp og vi faktisk ikke hadde en muse-engel i toppen. Gode råd var dyre, så da måtte jeg til pers og snekre muse-engel i løpet av natten. Scanner, papp og stjerne var greit å ha, men vingene.... jeg hadde bare blå fjær fra et fastelavns ris. OK - da ble vingene blå!

Julemorgenen opprant og muse-engelen var på plass. Knotten strålte lykkelig og alle sorger var slukket... Og siden har Molly Muse-engel fulgt oss. Knotten er nå snart 10 og begynner å bli ørlite grann flau over juletrestjernen vår. Allikevel kommer det ikke på tale å skifte den ut - den er vår viktigste juletradisjon når det kommer til julepynt og den er en del av VÅR jul.

Ønsker med dette alle en riktig god og stemningsfull jul - tradisjoner er viktig og gjør høytidene til det de er: høytidelige!

1 kommentar:

Beate sa...

Herlig!! :) Ønsker dere ei god jul!!