lørdag 18. september 2010

Se min kjole, den er grønn som gresset...

og endelig er jeg ferdig med Still Light tunikaen min!

Jeg har gledet meg til å få den ferdig, men det har tatt sin tid enda det bare var snakk om glattstrikk og rett frem.

Jeg brukte nesten 10 nøster babyull på pinne 3.5, og selv om det ga riktig strikkefasthet ble den faktisk litt i største laget. Men, det er alltid godt å ha noe å vokse i, ikke sant?
Litt endringer måtte til denne gangen også. Jeg likte ikke helt vrangbordavslutningene, så da ble det oppbrettskant nederst og I-cord på ermene. Trives mye bedre med det...

Kjolen ble prøvekjørt i dag på stand under Bilfri dag i Oslo, og jammen kan jeg for en gangs skyld presentere plagg med innhold:


Jeg gleder meg til å bruke denne leeeeenge utover høsten. Det frister ikke til umiddelbart å starte på en ny slik jeg vet flere andre har gjort, men man skal aldri si aldri... Kanskje kommer en ny på pinnene etterhvert.

PÅ OPPFORDRING:
Veldig mange har spurt om og kommentert sjalet jeg har på her... jeg tenkte rett og slett ikke over det, for det er eldgammelt! Jeg tror jeg heklet det for rundt 7 år siden - altså lenge før jeg nett-strikket/heklet eller blogget. Om jeg husker riktig så er selve sjalet heklet i multifarget Silja, og kantene er ensfarget i det samme. Det er heklet med staver og luftmasker i et nett, og kantet til slutt.

5 kommentarer:

Marita sa...

Nydelig tunika,og så herlig farge :) Jeg ble nysgjerrig på sjalet,har du laget det selv?

malla sa...

Så fin en farge til deg!

Beate sa...

Se der ja! Kjempefin ble den!! Jeg er litt skremt av at flere av at den ikke er kjempe morsom å strikke, men jeg er alikevel litt fristet til å strikke den. Så kanskje jeg bare skal svinge meg rundt å få bestilt garn..

Frk.Badegakk sa...

Den Still lighten ble kjempelekker altså!!! Og veldig kledelig!!!!=D

Siv sa...

Så utrulig nydelige farger på tunikaen din !!!!